Ingredients
- 
6 bucati pulpe pui
- 
2 linguri ulei
- 
1 bucata morcov
- 
o tija telina apio
- 
1 bucata ceapa rosie
- 
1/2 ardei gras
- 
2 catei usturoi
- 
3 bucati mari de rosii
- 
cateva frunzulite cimbru
- 
300 ml apa fiarta
- 
dupa gust sare/piper
- 
- 
Piure de cartofi
- 
- 
500 grame cartofi
- 
200 ml lapte
- 
50 grame unt
Pulpe de pui in sos de rosii si piure de cartofi
O mancare clasica, insa tare gustoasa. Pulpele in sos aromat de rosii, piureul de cartofi fin si cu aroma de unt. Poate fi o idee grozava pentru o masa in familie. Mai jos va las reteta pas cu pas.
Steps
| 1 Done | Preparare pulpe in sos de rosii   Prima data ne alegem o tigaie incapatoare. Apoi punem uleiul si il incingem. Saram usor pulpele. Rumenim pulpele, doar cat sa prinda culoare. Le scoatem afara si le punem pe o farfurie. | 
| 2 Done | Piure de cartofiPana se prepara pulpele, facem si piureul de cartofi. | 
 




 
                 
                




