Ingredients
- 
2 kg ceafa de porc
 - 
2 bucati ceapa
 - 
1 caciulie usturoi
 - 
2 lingurite sare
 - 
1/2 lingurita piper
 - 
2 lingurite boia afumata / dulce
 - 
1/2 lingurita usturoi pudra
 - 
1/2 lingurita seminte fenicul
 - 
150 ml apa
 - 
100 gr sos barbeque
 - 
 - 
Salata coleslaw
 - 
1/4 varza rosie
 - 
1/2 varza alba
 - 
2 bucati mici morcovi
 - 
1/2 ceapa
 - 
o lingurita rasa sare
 - 
o lingurita rasa zahar
 - 
1 lingurita otet de mere / vin alb
 - 
2 linguri maioneza
 
Pulled pork burger
O mancare atat de delicioasa incat trebuie sa o imparti cu cei dragi 🙂 Carnea este frageda, se desface doar cu furculita. Chiflele moi, plus o salata coleslaw si sos barbeque…yammmm
Reteta chifle
Steps
| 
 1 
Done 
 | 
Preparare chifle | 
| 
 2 
Done 
 | 
Pregatire carneIn primul rand trebuie sa alegem carne potrivita, ceafa fiind alegerea cea mai buna. Are destula grasime incat sa ramana frageda, si carnea iese moale si suculenta.  | 
| 
 3 
Done 
 | 
Preparare salata coleslawCat timp friptura e la cuptor avem timp sa pregatim salata.  | 
| 
 4 
Done 
 | 



                
                




