Ingredients
-
400gr branza dulceAlegeti branza de vaci dulce, de calitate.
-
120-140gr faina
-
1 lg cu vf gris
-
aproximativ 5gr bicarbonat de sodiu1 lingurita
-
un praf de sare
-
coaja razuita de lamaiede la o jumatate de lamaie
-
extract vanilie
-
3 linguri zahar
-
2 buc oua
Acesti papanasi se fac atat de repede si sunt atat de buni ! suntem deja la tura a 2-a si nu ne mai putem opri …neaparat trebuie sa dublati cantitatile 😉
Daca va place reteta, ma puteti urmari si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/luckycake.ro
Distribuie mai departe, multumesc 🙂
Steps
1
Done
|
Cateva sfaturi pentru reusita papanasilor : |
Azi am facut si eu,e super buna reteta,ies pufosi,foarte aromati si nu sunt deloc imbibati in ulei,ca alte retete incercate.Nota 10+ 🙂
Adelina, ma bucur ca v-au placut 🙂
Buna. Eu fac branza de vaca acasa si e mai seaca nu e asa moale ca cea din comert si îmi iese aluatul prea dens,desi nu am pus toata cantitatea de faina, ce as putea sa pun sa fie mai moale?
Eu as face cu mai putina faina, daca nu, pui un galbenus, sau chiar un ou
Alina,câti papanasi ies di compozitia asta ?
Ramona, depinde cat de mari ii faci, intre 8-12 bucati