Ingredients
-
1 muschiulet porc
-
2 crengute rozmarin
-
2 lingurite oregano
-
6-8 frunze busuioc
-
2 catei usturoi
-
sare/piper
-
3 linguri ulei de masline
-
1 lingura otet balsamic
-
1 lingura miere
Muschiuletul de porc este carnea cea mai frageda si cea mai usor de preparat. Nu are nevoie de mult timp de gatire , iar rezultatul este gustos. Iata o reteta usoara si delicioasa.
Steps
1
Done
|
Muschiuletul de porc il punem intr-o punga zip-lock. Verdeturile si usturoiul le tocam marunt. Punem condimentele peste muschiulet, apoi sare, piper, uleiul, otetul balsamic si mierea. Inchidem punga , masam bine, sa ne asiguram ca toata carnea este acoperita cu condimente. O dam la frigider minim 2 ore. |
2
Done
|
Apoi o scoatem din punga, si o prajim intr-o tigaie cu putin ulei , la foc iute pe ambele parti pana capata o culoare aramie, cam 2-3 minute pe fiecare parte. O punem pe o tava cu hartie cerata, in jurul ei am asezat feliile de 5 mm de la 2 cartofi dulci. Peste acestia presaram sare si putin ulei de masline. Dam totul la cuptor timp de 25-30 la 190 grade. Dupa ce e gata o lasam 5 minute sa stea, apoi o servim cu cartofi si sos remoulade - https://luckycake.ro/portfolio/sos-remoulade/ . Enjoy! |