0 0
Budinca de cozonac

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

300-400 g cozonac
3 oua
200 ml smantana pt frisca
200 ml lapte
120 g zahar
3-4 linguri de gem
50 g ciocolata ciocolata taiata cubulete sau chipsuri de ciocolata
1 lingurita unt

Budinca de cozonac

  • Medium

Ingredients

Share

Budinca de cozonac – Simplu, gustos , delicios ! Daca va ramane cozonac, sau cornuri dulci, nici gand sa le aruncati  …le transformati , intr-un desert pe care il veti indragi 😉

(vas de 25 cm)

Steps

1
Done

Luam o forma de ceramica, sau termorezistenta, o ungem cu unt , apoi feliem cozonacul. Feliile le ungem cu gem pe o parte. Asezam feliile , una langa cealalta, usor culcate, punem si cateva bucatele de ciocolata, continuam pana umplem forma. Apoi batem ouale cu telul , impreuna cu zaharul , doar pana se omogenizeaza, adaugam laptele si smantana pentru frisca. Amestecam din nou cu telul. Turnam amestecul peste cozonac. Lasam asa o jumate de ora, ca sa se inmoaie, presam usor din cand in cand feliile de cozonac.Preincalzim cuptorul la 180 grade. Apoi la final presaram ciocolata pe deasupra. O dam la cuptor pentru 1 ora - 1 ora si 15 minute. O pudram cu zahar si servim calda, enjoy!

Lucky Cake

previous
Muschiulet de porc la cuptor
next
Tort Caramelo
previous
Muschiulet de porc la cuptor
next
Tort Caramelo
Subscribe
Notificare despre
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
rodica

pui cateva sute de grame pe tine numai uitandu_te. dar cred ca merita.