0 0
Budinca de cozonac

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

300-400 g cozonac
3 oua
200 ml smantana pt frisca
200 ml lapte
120 g zahar
3-4 linguri de gem
50 g ciocolata ciocolata taiata cubulete sau chipsuri de ciocolata
1 lingurita unt

Budinca de cozonac

  • Medium

Ingredients

Share

Budinca de cozonac – Simplu, gustos , delicios ! Daca va ramane cozonac, sau cornuri dulci, nici gand sa le aruncati  …le transformati , intr-un desert pe care il veti indragi 😉

(vas de 25 cm)

(Visited 9,035 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Luam o forma de ceramica, sau termorezistenta, o ungem cu unt , apoi feliem cozonacul. Feliile le ungem cu gem pe o parte. Asezam feliile , una langa cealalta, usor culcate, punem si cateva bucatele de ciocolata, continuam pana umplem forma. Apoi batem ouale cu telul , impreuna cu zaharul , doar pana se omogenizeaza, adaugam laptele si smantana pentru frisca. Amestecam din nou cu telul. Turnam amestecul peste cozonac. Lasam asa o jumate de ora, ca sa se inmoaie, presam usor din cand in cand feliile de cozonac.Preincalzim cuptorul la 180 grade. Apoi la final presaram ciocolata pe deasupra. O dam la cuptor pentru 1 ora - 1 ora si 15 minute. O pudram cu zahar si servim calda, enjoy!

Lucky Cake

previous
Muschiulet de porc la cuptor
next
Tort Caramelo
previous
Muschiulet de porc la cuptor
next
Tort Caramelo
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
rodica

pui cateva sute de grame pe tine numai uitandu_te. dar cred ca merita.