0 0
Gulas de vita

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Gulas de vita

Share

Gulasul de vita este delicios – legume,carne de vita care ti se topeste in gura, si un pic de iuteala , doar atat cat ii trebuie :).Poate fi servit ca si  supa, sau, daca e lasat la scazut mai mult, e o tocanita minunata.

Ingrediente:

500 gr carne vitel + un os (nu foarte mare)

4 cepe

2 morcovi mari

1 patrunjel

2 fire telina apio

6 cartofi medii

3 linguri pasta tomate

2 lingurite boia

un praf de boia iute(daca va place)

2 catei usturoi

2 lingurite chimen macinat

coaja razuita de la o limeta

sare

piper

maghiran

patrunjel verde tocat

2-3 linguri ulei

Incepem prin a taia ceapa cubulete mici sau mai bine o punem in robot si o maruntim bine.Intr-o oala incapatoare punem uleiul apoi adaugam carnea taiata cuburi si o lasam la calim pana se rumeneste putin,peste ea adaugam ceapa si o lasam pana se inmoaie.apoi adaugam usturoiul, boiaua,chimenul,coaja de la limeta,maghiran, pasta de tomate,sare , piper, le lasam la calit 2 minute si mai adaugam morcovii taiati bastonase si telina taiata cubulete.Turnam 4 litri de apa fierbinte peste carne , punem si osul, si lasam la fiert la foc potrivit pentru o ora.Dupa aceea verificam carnea de vita , daca este aproape gata putem adauga cartofii taiati cuburi si ii lasam la fiert 30 minute.Cartofii trebuie sa inceapa sa se sfarme , asa supa va avea o consistenta mai densa.La sfarsit adaugam patrunjelul tocat si servim cu o salata de ceapa . Pofta buna!

Lucky Cake

previous
Falafel in pita
next
Classic Cheesecake
previous
Falafel in pita
next
Classic Cheesecake
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments