Ingredients
-
600 grame prune
-
15 grame faina
-
un praf de scortisoara
-
1/3 lingurita coaja razuita de lamaie
-
-
Crumble de migdale
-
-
70 grame migdale macinate
-
70 grame faina
-
60 grame unt
-
60 grame zahar
Crumble cu prune
Ne plac retetele simple si delicioase. Prunele in varianta coapta sunt atat de aromate si suculente. Daca adaugi putina scortisoara si migdale, ai o combinatie de vis. Iar textura lor moale se combina perfect cu crumble-ul crocant. VA recomand sa-l serviti cu o cupa de inghetata de vanilie, e divin !
Steps
1
Done
|
Preparare tartaPrima data pregatim crumble-ul , deoarece trebuie sa stea la rece 30-45 minute. |
2
Done
|
Prunele trebuie sa fie bine coapte si moi. Daca sunt zemoase si moi vor avea un gust mai intens si vor fi dulci. Eu nu mai adaug zahar in ele, asadar e un desert destul de lejer. |
Este foarte gustoasă, absolut demențială! Am folosit și alune de la țară, cred că și cu nuci se poate face! Mulțumesc frumos pentru rețetă!
Tania, cu sigurantra va fi aromata si cu alune. Sa revii cu feedback-ul