0 0
Muschiulet de porc in sos de piper verde

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 bucata ( 400 grame) muschiulet porc
dupa gust sare/piper
50 ml ulei
Sos de piper verde
25 grame unt
300 ml smantana de gatit
2 lingurite piper verde in saramura
50 ml vin rosu
1 bucata ceapa rosie
un praf de sare

Muschiulet de porc in sos de piper verde

  • 30 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Share

Muschiulet de porc in sos de piper verde

Suna complicat ? nu este deloc !

Se face rapid si este foarte delicios. Sotul meu a fost incantat cand a gustat. Carnea trebuie sa fie frageda, iar sosul cremos si usor iute ( de la piperul verde marinat). Toate secretele prepararii acestui fel de mancare le gasiti mai jos:

Steps

1
Done

Praparare muschiulet de porc

Preincalzim cuptorul la 200 grade.
Prima data fasonam muschiuletul de porc ( adica il curatam de grasime, pielita) apoi il condimentam cu sare si piper. Intr-o tigaie incingem uleiul apoi rumenim carnea pe toate partile, cam 2 minute pe o parte.
Punem muschiuletul pe o tava si il dam la cuptorul preincalzit pentru 15-17 minute. Uleiul il pastram in tigaie.

2
Done

Preparare sos de piper verde.

Ceapa o taiem marunt. In tigaia in care am prajit carnea adaugam untul si o punem la foc mediu. Apoi adaugam si ceapa si o calim 2 minute. Adaugam vinul si il lasam pana se evapora aproape de tot. Apoi adaugam piperul verde, scurs de zeama.
La final smantana, o aducem la punctul de fierbere, adaugam sare, apoi gustam. In acest moment sosul este gata. Daca il dorim mai consistent, il mai lasam pe foc, de tinut cont : cand se raceste usor, acesta devine mai consistent.
Se aseaza sosul pe un platou, peste el muschiuletul feliat si se serveste imediat. Enjoy !

Lucky Cake

Crumble cu prune
previous
Crumble cu prune
next
Macarons cu alune si ciocolata
Crumble cu prune
previous
Crumble cu prune
next
Macarons cu alune si ciocolata
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Adina

De unde ati cumparat piper verde in saramura ?