0 0
Muschiulet de porc in sos de piper verde

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 bucata ( 400 grame) muschiulet porc
dupa gust sare/piper
50 ml ulei
Sos de piper verde
25 grame unt
300 ml smantana de gatit
2 lingurite piper verde in saramura
50 ml vin rosu
1 bucata ceapa rosie
un praf de sare

Muschiulet de porc in sos de piper verde

  • 30 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Share

Muschiulet de porc in sos de piper verde

Suna complicat ? nu este deloc !

Se face rapid si este foarte delicios. Sotul meu a fost incantat cand a gustat. Carnea trebuie sa fie frageda, iar sosul cremos si usor iute ( de la piperul verde marinat). Toate secretele prepararii acestui fel de mancare le gasiti mai jos:

Steps

1
Done

Praparare muschiulet de porc

Preincalzim cuptorul la 200 grade.
Prima data fasonam muschiuletul de porc ( adica il curatam de grasime, pielita) apoi il condimentam cu sare si piper. Intr-o tigaie incingem uleiul apoi rumenim carnea pe toate partile, cam 2 minute pe o parte.
Punem muschiuletul pe o tava si il dam la cuptorul preincalzit pentru 15-17 minute. Uleiul il pastram in tigaie.

2
Done

Preparare sos de piper verde.

Ceapa o taiem marunt. In tigaia in care am prajit carnea adaugam untul si o punem la foc mediu. Apoi adaugam si ceapa si o calim 2 minute. Adaugam vinul si il lasam pana se evapora aproape de tot. Apoi adaugam piperul verde, scurs de zeama.
La final smantana, o aducem la punctul de fierbere, adaugam sare, apoi gustam. In acest moment sosul este gata. Daca il dorim mai consistent, il mai lasam pe foc, de tinut cont : cand se raceste usor, acesta devine mai consistent.
Se aseaza sosul pe un platou, peste el muschiuletul feliat si se serveste imediat. Enjoy !

Lucky Cake

Crumble cu prune
previous
Crumble cu prune
next
Macarons cu alune si ciocolata
Crumble cu prune
previous
Crumble cu prune
next
Macarons cu alune si ciocolata
Subscribe
Notificare despre
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Adina

De unde ati cumparat piper verde in saramura ?