2 0
Chocolate Oreo Cheesecake

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Blat Biscuiti Oreo
200 grame biscuiti Oreo
75 grame unt
Crema Cheesecake
750 grame branza fina de vaca
300 ml smantana pt frisca
100 grame zahar
12 grame gelatina
100 grame biscuiti Oreo
80 grame ciocolata cu crema caramel
o jumatate lingurita extract vanilie
Glazura ciocolata
150 grame ciocolata cu lapte
100 ml smantana pt frisca
30 grame unt

Chocolate Oreo Cheesecake

  • 4 ore si 20 minute
  • Serves 12
  • Easy

Ingredients

Share

Chocolate Oreo Cheesecake

Imi place acest tip de cheesecake, cel fara coacere, deoarece se face rapid, gustul sau est fin, si combinatiile pe care le putem incerca sunt foarte multe. Am facut cu cirese, visie, capsuni. Acum am testat si cu biscuiti Oreo in crema si am adaugat bucatele de ciocolata cu caramel. Deasupra o glazura de ciocolata. Nu puteam fara, doar eu sunt mare fan ciocolata 😛

Aici puteti gasi reteta pentru varianta cu capsuni https://luckycake.ro/retete/cheesecake-cu-oreo-si-capsuni/

Steps

1
Done

Preparare blat

Vom avea nevoie de o tava rotunda de 22 cm, cu pereti detasabili. Daca aveti folie acetofan va recomand sa o puneti pe margini, asa vom scoate mai usor cheesecake-ul din forma. Daca nu aveti nu e nici o problema, vom desprinde desertul de pe marginile formei trecand cu un cutit intre marginile formei si cheesecake.
Pentru a maruntii biscuitii eu folosesc un robot de bucatarie. Untul il topim si se poate folosi caldut. Dupa ce am maruntit biscuitii ( eu i-am folosit cu tot cu crema) adaugam untul si dam drumul din nou la robot pana se omogenizeaza.
Luam forma si punem hartie de copt la baza acesteia. Turnam amestecul de biscuiti si unt in tava si cu dosul unei linguri mari ii nivelam in tava.
Pana pregatim umplutura punem tava la rece.

2
Done

Crema cheesecake

Stiti, nu ? frisca trebuie sa fie rece, de la frigider. Asa se bate cel mai bine.
Gelatina o punem la hidratat in 75 ml apa rece cam 5 minute. Apoi o topim pe baie de aburi, o lasam deoparte. Ciocolata si biscuiti le taiem in bucatele.
Batem frisca, atentie sa nu o batem prea mult, sa fie semi-ferma. Punem o lingura de frisca peste gelatina si amestecam.
Mixam putin si branza pentru a o aera, adaugam vanilia, apoi adaugam frisca si gelatina. Mixam din nou doar pana se omogenizeaza.
Adaugam biscuitii si ciocolata si amestecam in crema usor, cu o spatula.
Turnam crema peste baza de biscuiti, nivelam si dam la frigider 2 ore.

3
Done

Preparare glazura

Punem toate ingredientele la topit pe baie de aburi. Amestecam cu un tel pana glazura noastra este omogena si cremoasa.
Lasam sa se raceasca 5 minute, apoi scoatem cheesecake-ul de la rece si o turnam peste acesta. O nivelam si dam la rece din nou pentru minim 2 ore. Eu recomand sa il lasati peste noapte. Enjoy !

Lucky Cake

chiftele de dovlecel cu ricotta in sos de rosii
previous
Chiftele de dovlecel cu ricotta in sos de rosii
next
Maia naturala pentru paine
chiftele de dovlecel cu ricotta in sos de rosii
previous
Chiftele de dovlecel cu ricotta in sos de rosii
next
Maia naturala pentru paine
Subscribe
Notificare despre
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Ramona

Buna seara. Trebuie smantana pt frisca indulcita sau neindulcita?? Spre ce marca sa ma orientez??

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here