1 0
Cheesecake cu oreo si capsuni

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Nutritional information

Cheesecake cu oreo si capsuni

  • Medie

Ingrediente

Distribuie

O bunatate de prajitura, delicioasa si usor de facut. Fara coacere , e perfecta pentru orice ocazie. Imi place contrastul culorii blatului aproape negru si crema alba, fina si capsuni care dau pata de culoare si ┬áaroma minunata. Noi am servit cate 2 portii fiecare ­čśë

Ingrediente ( forma de 22 cm )

Blat: 167 gr biscuiti oreo, 50 gr unt topit

Avem nevoie se o tava rotunda de 22 cm. Tapetam baza cu hartie de copt. Se sfarm─â biscuitii bine de tot apoi, 130 gr biscuiti se amesteca cu untul topit si se aseaz─â pe fundul tavii. Cu podul palmei sau cu dosul unei linguri, biscuitii se apas─â usor, se dau la rece.

Pt crema:

  • T─âiem 200 gr capsuni in buc─âti,
  • 500 gr br├ónz─â pt pr─âjituri ( Lidl) , ┬á
  • o amestec─âm cu 200 gr smantana pt frisca b─âtut─â ├«mpreun─â cu 3 linguri mari de miere si un plic de zahar vanilat bourbon .

Punem un plic de gelatina – 10 gr ┬ála hidratat in 100 ml apa rece. Apoi o punem la topit pe baie de aburi si o ad─âug─âm peste br├ónz─â. Amestec─âm bine si o turnam peste biscuiti Punem capsunii peste blat. Deasupra punem restul de biscuiti maruntiti. Dam la frigider min 3 ore. Enjoy!

(Visited 4,588 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Lucky Cake

anterioar─â
Hamburgeri deliciosi
urm─âtoare
Minunate, doamna Elisabeta !
anterioar─â
Hamburgeri deliciosi
urm─âtoare
Minunate, doamna Elisabeta !

22
Lasa-ne un mesaj

avatar
12 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SandraOctaviaMCostan NicoletaTeodora MiricaNicoleta Ioje Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notificare despre
Loredana Aliss Iu┼čan
Vizitator

sweet <3

Crang Claudia
Vizitator

Cum scoatem tortul din tava cu Pereti detasabili ? Eu am facut dar mi s a lipit blatul de biscui╚Ťi de tava!

Lucky Cake
Vizitator

eu am trecut cu un cutit pe marginea lui, insa l-am servit de pe tava de copt, daca doresti sa il pui pe un platou poti pune o hartie de copt cat e baza tavii si apoi biscuitii si restul ­čÖé

Cristina Pintea
Vizitator

Arata bine !

Nicoleta Ioje
Vizitator

Buna, eu am o forma de 28 cm. Imi puteti spune cantitatile ajustate pt aceasta dimensiune.
Multumesc

Lucky Cake
Vizitator

Pentru o tava de 28 cm folositi cantitatea din reteta si inca o jumatate din ingrediente , adica 1 si 1/2.

Nicoleta Ioje
Vizitator

cata gelatina ar trebui pt o forma de 28cm? e mult un plic de 50 g de la Lidl?
smantana pt frisca nu se poate inlocui cu frisca?
multumesc

Lucky Cake
Vizitator

Buna , 15 grame gelatina sunt suficiente, dar e nevoie si de crema mai multa , mai adaugati inca o jumatate din toate cantitatile prezentate in reteta, puteti folosi si frisca ­čÖé

Nicoleta Ioje
Vizitator

multumesc

Teodora Mirica
Vizitator

Buna cum pun gelatina la hidratat? Si e vb de gelatina din acea granule la plic? De la doctor oetker?

Lucky Cake
Vizitator

Daca folosesti gelatina granule se hidrateaza in 100 ml apa rece , cam 5 minute

OctaviaM
Vizitator
OctaviaM

Si nu se mai pune pe foc?

Lucky Cake
Vizitator

La ce te referi ?

Costan Nicoleta
Vizitator

cum pun gelatila la hidratat ca nu am facut pana acuma asa ceva si cat trebuie sa o tin in baia de abur deci ce vreau sa stiu este partea cu gelatina tot procesul multumesc!

Costan Nicoleta
Vizitator

ce fel de gelatina se foloseste?

Lucky Cake
Vizitator

Eu am folosit gelatina granule ­čÖé

Teodora Mirica
Vizitator

Buna cu ce pot inlocui mierea?

Lucky Cake
Vizitator

Mieera se poate inlocui cu zahar,sirop de agave, sirop de artar

Teodora Mirica
Vizitator

Zaharul pudra e ok ? Ma gandesc ca se dizolva mai repede ca zaharul normal!

Lucky Cake
Vizitator

e foarte Ok si zaharul pudra ­čÖé

Sandra
Vizitator
Sandra

Buna! Are un nume tipul de branza?

Lucky Cake
Vizitator

Puteti folosi si Philadelphia sau Exquisa