1 0
Cheesecake cu oreo si capsuni

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Nutritional information

Cheesecake cu oreo si capsuni

  • Medium

Ingredients

Share

O bunatate de prajitura, delicioasa si usor de facut. Fara coacere , e perfecta pentru orice ocazie. Imi place contrastul culorii blatului aproape negru si crema alba, fina si capsuni care dau pata de culoare si  aroma minunata. Noi am servit cate 2 portii fiecare 😉

Ingrediente ( forma de 22 cm )

Blat: 167 gr biscuiti oreo, 50 gr unt topit

Avem nevoie se o tava rotunda de 22 cm. Tapetam baza cu hartie de copt. Se sfarmă biscuitii bine de tot apoi, 130 gr biscuiti se amesteca cu untul topit si se asează pe fundul tavii. Cu podul palmei sau cu dosul unei linguri, biscuitii se apasă usor, se dau la rece.

Pt crema:

  • Tăiem 200 gr capsuni in bucăti,
  • 500 gr brânză pt prăjituri ( Lidl) ,  
  • o amestecăm cu 200 gr smantana pt frisca bătută împreună cu 3 linguri mari de miere si un plic de zahar vanilat bourbon .

Punem un plic de gelatina – 10 gr  la hidratat in 100 ml apa rece. Apoi o punem la topit pe baie de aburi si o adăugăm peste brânză. Amestecăm bine si o turnam peste biscuiti Punem capsunii peste blat. Deasupra punem restul de biscuiti maruntiti. Dam la frigider min 3 ore. Enjoy!

(Visited 6,412 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Lucky Cake

previous
Hamburgeri deliciosi
next
Minunate, doamna Elisabeta !
previous
Hamburgeri deliciosi
next
Minunate, doamna Elisabeta !
guest
24 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Loredana Aliss Iuşan

sweet <3

Crang Claudia

Cum scoatem tortul din tava cu Pereti detasabili ? Eu am facut dar mi s a lipit blatul de biscuiți de tava!

Cristina Pintea

Arata bine !

Nicoleta Ioje

Buna, eu am o forma de 28 cm. Imi puteti spune cantitatile ajustate pt aceasta dimensiune.
Multumesc

Nicoleta Ioje

cata gelatina ar trebui pt o forma de 28cm? e mult un plic de 50 g de la Lidl?
smantana pt frisca nu se poate inlocui cu frisca?
multumesc

Nicoleta Ioje

multumesc

Teodora Mirica

Buna cum pun gelatina la hidratat? Si e vb de gelatina din acea granule la plic? De la doctor oetker?

OctaviaM

Si nu se mai pune pe foc?

Costan Nicoleta

cum pun gelatila la hidratat ca nu am facut pana acuma asa ceva si cat trebuie sa o tin in baia de abur deci ce vreau sa stiu este partea cu gelatina tot procesul multumesc!

Costan Nicoleta

ce fel de gelatina se foloseste?

Teodora Mirica

Buna cu ce pot inlocui mierea?

Teodora Mirica

Zaharul pudra e ok ? Ma gandesc ca se dizolva mai repede ca zaharul normal!

Sandra

Buna! Are un nume tipul de branza?

Mirabela

Se maruntesc biscuitii cu tot cu crema de la ei?