0 0
Cartofi rumeni la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Reglați numărul de porții:
1 kg cartofi
50 ml ulei de masline
20 grame unt
1/2 lingurita sare
un praf de boia
2-3 fire rozmarin proaspat

Cartofi rumeni la cuptor

  • 50 minute
  • Pentru 4
  • Ușor

Ingrediente

Distribuie

Cartofi rumeni la cuptor

Acesti cartofi au coaja crocanta si miezul moale si pufos. Combinatia cu rozmarin este ideala. Ii puteti servi ca atare sau pe post de garnitura.

Merg perfect cu aceste bucati crocante din piept de pui  https://luckycake.ro/retete/gujoane-din-piept-de-pui/

(Visited 1,054 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Preparare

Alegem cartofii, cat de cat sa fie de aceeasi marime, asa se vor coace deodata. Sa fie putin mai mari decat un ou de gaina. Ii curatam , spalam si apoi ii punem la fiert.
Din momentul in care apa incepe sa fiarba ii mai lasam 15 minute.
Pregatim o tava in care punem uleiul de masline, untul ( il omitem daca dorim sa ii facem de post ) sarea, boiaua si rozmarinul rupt bucati.
Preincalzim cuptorul la 210 grade cu ventilatie. Cand au trecut cele 15 minute, ii scoatem cu o spumiera cartofii si ii punem in tava. Ii invartim in tava pana s-au aromatizat peste tot cu uleiul si condimentele.
Ii dam la cuptor, la jumatatea timpului ii intoarcem. Sunt gata in momentul in care furculita intra cu usurinta in ei , la exterior coaja trebuie sa fie rumena si crocanta. Servim calzi. Enjoy !

Lucky Cake

Tort Purple cu afine
anterioară
Tort Purple cu afine
următoare
Baba au rhum
Tort Purple cu afine
anterioară
Tort Purple cu afine
următoare
Baba au rhum

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre