2 1
Gujoane din piept de pui

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Reglați numărul de porții:
500 gr piept de pui
2buc oua
100 gr faina
200 gr fulgi de porumb neindulciti
1/2 lingurita sare
1/3 lingurita piper
1/3 lingurita usturoi pudra
1/3 lingurita boia
pentru prajit ulei

Nutritional information

Gujoane din piept de pui

  • 40 min
  • Pentru 4
  • Ușor

Ingrediente

Distribuie

Gujoane din piept de pui

 

Gujoane din piept de pui

Denumirea lor mi se pare un pic cam rigida 🙂 , noi le spunem bastonase din piept de pui . Voi le puteti spune cum vreti, sunt delicioase ! Merg de minune cu sos de iaurt si usturoi http://luckycake.ro/retete/sos-de-iaurt-cu-usturoi/

(Visited 8,168 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Preparare gujoane din piept de pui

Pieptul de pui il tai in 2 pe adancime , apoi il tai in fasii groase de 1 cm . Punem fasiile de piept de pui intr-un castron, adaugam sare , usturoiul, piperul si boiaua. Amestecam bine pana se omogenizeaza. Daca dorim putem sa folosim boia iute.
Zdorbim fulgii de porumb , ii punem intr-o farfurie. Batem ouale bine, adaugam un praf de sare si le punem intr-o farfurie adanca. Faina separat intr-o alta farfurie.
Punem ulei intr-o cratita cu fund dublu, si nu foarte mare, asa nu va fi nevoie de foarte mult ulei. O punem pe foc moderat spre tare. Pieptul de pui il dam prin faina, apoi ou si la final fulgii de porumb. Le prajim in baie de ulei pana devin rumene. Le scoatem pe o farfurie tapetata cu prosop de hartie , pentru a absorbi excesul de ulei. Se servesc calde cu sos de iaurt si usturoi.

Lucky Cake

Pachetele cu prune
anterioară
Pachetele cu prune
următoare
Blat umed de vanilie
Pachetele cu prune
anterioară
Pachetele cu prune
următoare
Blat umed de vanilie

2
Lasa-ne un mesaj

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Lucky CakeEla Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notificare despre
Ela
Vizitator
Ela

Sunt delicioase! Si usor de facut:) multumesc pt reteta 🙂