Ingredients
-
Aluat briose
-
150 gr faina
-
30 gr cacao
-
2 buc oua
-
115 gr zahar
-
50 ml cafea
-
75 ml ulei
-
100 ml lapte
-
1 lingurita praf de copt
-
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
-
un praf de sare
-
Crema de branza cu ciocolata
-
300 gr crema de branzaPhiladelphia, exquisa
-
200 gr ciocolata alba
-
Briose umede cu crema de branza si ciocolata
Briose de ciocolata, moi , umede , pufoase. Merg perfect cu crema de branza si ciocolata alba. Decorate simplu, dar elegant, cei ce le vor gusta , va vor cere reteta 😉
Am pregatit si o mica demonstratie de ornat 🙂 , sper sa va fie de folos
Steps
1
Done
|
Briose umedeCacaua si zaharul , le amestcam usor, apoi adaugam cafeaua fierbinte. Amestecam cu telul. Apoi urmeaza uleiul, ouale. Amestecam din nou. Punem laptele iar la final faina amestecata cu praful de copt, bicarbonatul si sarea. Cu telul omogenizam compozitia. |
2
Done
|
|
3
Done
|
Crema de branza si ciocolataUna dintre cele mai rapide si gustoase creme. Topim ciocolata pe baie de aburi. O lasam 1 minut sa se raceasca. Apoi adaugam crema de branza si amestecam energic cu telul. Crema o punem in pos, cu dui , si o dam la rece 20-30 minute. Apoi putem orna. |
4
Done
|
Buna.. Cafeaua se poate inlocui cu altceva? As vrea sa manance si copii 🙂
cu apa fiarta 🙂
Eu aș înlocui cacaoa cu pudră de roscove (carob )ptr a putea fi consumate de copilași.
Oare as putea sa fac un tort din reteta asta? Daca da, oare de cate ingrediente as avea nevoie pt o firna de tort cu diametrul de 26 cm?
depinde cate straturi doresti, pe 2 felii blat si un strat crema, ajung ingredientele date, pt 3 felii blat : 1 data si jumatate
Buna seara ce fel de brânză ati folosit ? Mulțumesc
Eu cred ca tip philadelphia.Cam astfel de brinza se foloseste
Ce fel de branza ati folosit?