0 0
Briose cu banane si crema cu unt de arahide

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
210 grame faina
115 grame unt 82 % grasime
2 bucati medii banane
2 oua
125 grame iaurt cremos
6 grame praf de copt
250 grame zahar brut
75 grame nuca
50 grame picuri de ciocolata
un praf de sare
Crema de unt de arahide
200 grame unt de arahide
200 grame crema de branza
100 ml smantana pt frisca
40 grame zahar pudra

Briose cu banane si crema cu unt de arahide

  • 40 min
  • Serves 18
  • Easy

Ingredients

Share

Briose cu banane si crema cu unt de arahide

Am ales sa fac aceasta reteta deoarece ne place foarte mult untul de arahide. Banane coapte ne raman mai mereu, asa ca am cautat o metoda delicioasa de a le folosi.

In realizarea acestei reteta am avut ajutor de nadejde: Bosch si Sanovita . Cei de la Bosch au oferit echipamentul ( un mixer vertical, multifunctional) iar cei de la Sanovita, ingrediente.

De asemenea vom gazdui un concurs in perioada 10.06.2020 – 25.06.2020 in urma caruia unul dintre voi are sansa de a castiga un blender de mana Bosch si un pachet cu produse Sanovita.

Mixerul de mana: https://www.bosch-home.ro/catalog-produse/electrocasnice-mici-de-bucatarie/blendere-de-mana/ergomixx/MS6CB61V5

Produse de la Sanovita http://www.sanovita.ro/

 

Steps

1
Done

Preparare briose

Untul trebuie sa fie moale la temperatura camerei. Bananele bine coapte, adica coaja sa fie innegrita pe alocuri, nu va speriati sunt foarte bune, mult mai dulci si mai aromate. Nucile le vom macina, eu am folosit mixerul Bosch, care are un dispozitiv de maruntire.
Incepem prin a mixa untul cu zaharul. Cand s-a spumat adaugam cate un ou pe rand, mixand usor doar pana la incorporare. Adaugam un praf de sare, iaurtul si bananele bine pisate. Mixam din nou, apoi la final faina amestecata cu praful de copt. Mixam usor pana devine un aluat omogen. La final punem nuca si picurii de ciocolata.
Preincalzim cuptorul la 180 grade.
Intr-o tava de briose, punem hartii de briose, apoi umplem cu aluat 3/4 din hartia de briose. Le dam la cuptor pentru 25-30 minute. Dupa ce s-au copt le lasam sa se raceasca complet.
Intre timp preparam crema. Folosim unt de arahide fin, eu am folosit cel de la Sanovita. Punem frisca ( continut 30 % grasime) rece impreuna cu celelalte ingrediente intr-un bol si le mixam pana devin cremoase, 1-2 minute. Apoi o punem intr-un pos si putem decora.
Deasupra am presarat cateva alune prajite, pentru o textura mai crunchy. Enjoy !

Lucky Cake

Canelloni cu ricotta si spanac
previous
Canelloni cu ricotta si spanac
Prajitura Nora
next
Prajitura Nora
Canelloni cu ricotta si spanac
previous
Canelloni cu ricotta si spanac
Prajitura Nora
next
Prajitura Nora
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here