0 0
Cheesecake la pahar cu smochine si miere

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Cheesecake la pahar cu smochine si miere

  • Medie
Distribuie

Ceva dulce ? si bun de tot ? Solutia e simpla : cheesecake la pahar 🙂 . Am folosit smochine proaspete, zmeura, miere. Toate aromele se combina perfect , va poftesc la o portie !

Ingrediente 6-8 portii:

  • 150 gr biscuiti digestivi
  • 50 gr nuca usor prajita
  • 80 gr unt topit

 

Crema de branza :

  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 200 gr crema de branza
  • 200 gr ciocolata alba

Topping

  • 6 smochine proaspete
  • 100 gr zmeura
  • 3 linguri miere amestecata cu 50 gr nuci maruntite
  • menta proaspata

Biscuiti si nuca se pun in robotul de bucatarie si se maruntesc bine . Apoi adaugam unt topit si amestecam pana amestecul devine nisipos. Eu am folosit pahare mai mici si mi-au iesit 8 portii . Am imprtit biscuitii in mod egal in pahare , apoi cu o lingurita am presat usor biscuitii in pahar. Peste biscuiti am pus jumatate din fructe, smochinele le-am taiat felii mai subtiri. Pentru crema, am mixat frisca , am adaugat crema de branza, am mixat doar pana s-a omogenizat, apoi la final am adaugat ciocolata topita si cu un tel am amestecat pana amestecul a fost cremos. Am pus crema intr-un pos cu dui si am pus cantitati egale in fiecare pahar. Deasupra am pus restul fructelor si cate o lingurita de miere amestecata cu nuca. Dam la rece minim 2 ore, inainte de servire adaugam o frunza de menta. Enjoy !

(Visited 772 times, 1 visits today)

Lucky Cake

Galette cu rosii dovlecei si branza
anterioară
Galette cu rosii dovlecei si branza
Escalop de vita cu sos de smantan si ciuperci
următoare
Escalop vita cu sos de smantana si ciuperci
Galette cu rosii dovlecei si branza
anterioară
Galette cu rosii dovlecei si branza
Escalop de vita cu sos de smantan si ciuperci
următoare
Escalop vita cu sos de smantana si ciuperci

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre