Ingredients
-
90 grame albus de ou
-
180 grame zahar
-
o lingurita zeama de lamaie
Bezele perfecte
Cum se fac aceste bezele perfecte ? Am testat o metoda cu care nu am dat gres, acestea raman crocante, fara sa isi schimbe culoarea. Zaharul se dizolva perfect iar bezeaua este ferma si lucioasa. Iata cum le fac :
Steps
1
Done
|
Preparare bezelePrima data punem un vas cu apa pe foc, si aducem apa aproape de punctul de fierbere, apoi dam focul la minim. Apoi punem albusurile impreunza cu zaharul intr-un vas termorezistent ( sau vasul mixerului) si il punem peste vasul cu apa fierbinte. Atentie bolul cu albusurile nu trebuie sa intre in contact cu apa fierbinte. |
Buna ziua , albusurile se pun cu zaharul de la inceput sau se bat separat dupa care se pune zaharul ?
Albusul impreuna cu zaharul se pun de la inceput.
Buna.deci bezeaua imi iese f faina ferma dar dupa coacere nu imi raman dungile de la dui asa cum le torn.oare de ce?
Inseamna ca mai trebuie batuta, chiar daca pare ferma, mai continuati 5 minute sa o mixezi
Mie nu imi raman tari si crocante a doua zi, se inmoaie indiferent unde le tin, cum sa le pastrez pt mai mult timp?
Probabil nu ai batut suficient bezeaua sau nu le-ai copt suficient, dupa ce le coci lasa-le sa se raceasca in cuptor cu usa intredeschisa
Buna,
Eu am cuptor ventilat (adica nu pot sa ii opresc ventilatia in timp ce coace), imi puteti spune care ar fi temperatura ideala pentru a coace bezelele?
Va multumesc
Iti recomand 80 grade, daca totusi e prea mare temperatura, coboara inca 10 grade
Au ieșit atat de faine…multumesc mult pentru reteta. ???