0 0
Briose cu ciocolata si afine

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Briose cu ciocolata si afine

Distribuie

Briose pufoase cu gust de ciocolata si afine dulci acrisoare. Crema de branza este una dintre preferatele mele, o prefer pentru ornat briose 🙂 .

Ingrediente:

 

  • 2 oua
  • 200 grame unt
  • 150 grame zahar
  • 200 grame ciocolata
  • 400 grame faina
  • Un plic praf de copt
  • 150 grame afine
  • 100 ml lapte

Pentru ornat crema de branza :

  • 200 grame crema de branza
  • 100 grame ciocolata alba
  • 2 linguri zahar pudra

Preparare :

Untul moale la temperatura camerei il mixam cu zaharul pana se topeste zaharul apoi adaugam pa rand cate un ou si continuam sa mixam. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, incorporam bine,alternand cu laptele,  apoi ciocolata topita iar la final afinele.

Punem compozitia in formele special de briose si coacem 20 minute la 180 grade. Le soatem din cuptor si le lasam sa se racesca complet.

Intre timp pregatim crema pentru ornat. Crema de branza o mixam bine cu zaharul apoi adaugam ciocolata topita. O lasam la rece cam o jumatate de ora.

Pentru ornare folosim un pos special cu ajutorul caruia realizam diferite modele ( daca nu avem un pos putem orna cu un cornet din hartie de copt sau cu o punga decupata la un colt ). Decoram cu bomboane, cacao, ciocolata.

(Visited 1,005 times, 1 visits today)

LuckyCake

anterioară
Portofele cu loboda si telemea
următoare
Desert Legerro (10 portii)
anterioară
Portofele cu loboda si telemea
următoare
Desert Legerro (10 portii)

3
Lasa-ne un mesaj

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Camy RadikaHutusoru Marikamacrina belgun Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notificare despre
macrina belgun
Vizitator
macrina belgun

Imi plac briosele si reteta este,ceva ce nu am mai intalnit,sigur voi incerca

Hutusoru Marika
Vizitator

si eu voi incerca ceasta reteta

Camy Radika
Vizitator

Multumim de reteta, interesanta, voi incerca!