Pasca de ciocolata cu branza Daca va place ciocolata precum mie, atunci aceasta pasca e pentru voi. Aluatul fraged , insa pufos, branza cremoasa si desigur ciocolata. Poftiti si serviti...
Rulouri cu scortisoara si glazura din crema de branza sau cinnamon rolls Nu pot sa va descriu mirosul raspandit de aceste rulori in bucataria mea. Miroase fantastic, apetisant , ma...
Optari cu nuca insiropati De acesti optari ma leaga amintiri din scoala elementara. Nu era zi fara optar 🙂 . Erau pufosi, usor insiropati imbracati in nuca sau nuca de...
Placinta de post cu ciuperci Prima data cand am facut-o s-a mancat toata tava in aceeasi zi , asa ca am repetat-o . De data aceasta a fost obligatoriu sa-i...
Paine de casa Este cea mai buna paine pe care am facut-o pana acum. Am incercat tot felul de combinatii , insa aceasta e preferata mea. Miezul e moale si...
Pui in aluat de paine V-am starnit curiozitatea ? 🙂 cred ca si apetitul ! Merita sa o incercati,  puiul va fi facut perfect, moale, aromat si suculent . Aluatul...
Pizza Pane Reteta de baza este aluatul de foccacia, doar forma o schimbam. Din cantitatea data ne ies 2 bucati. Le punem asezona cu verdeturi, parmezan , sos de rosii....
Cozonac cu aluat oparit O reteta veche, cum se facea cozonacul la noi . Ramane pufos zile intregi, moale si aromat. De cand am descoprit aceasta reteta , o fac...