Aceste gogosele sunt atat de fragede incat se topesc in gura. Le-am facut de nenumarate ori, se fac usor si sunt ideale pentru toate evenimentele.
Ingrediente gogosele cu parmezan:
300 ml apa rece
100 gr unt
200 gr faina
sare
180 gr parmezan
1 praf de boia dulce
4 oua
Apa impreuna cu untul se pun pe foc. Cand incepe sa fiarba il luam de pe foc si adaugam faina cu sarea. Punem oala inapoi pe foc mediu si amestecam pana se ingroasa, nu dureaza mult. Luam de pe foc amestecam parmezanul ras si boiaua apoi lasam sa se raceasca pana nu mai frige ci este doar caldut. Adaugati ouale pe rand si bateti dupa fiecare cu putere ( un brat puternic e binevenit ). Turnati pasta intr-un pos si pe o tava tapetata cu hartie de copt punem amestecul de marimea unei nuci. Deasupra punem cateva migdale maruntite. Dam la cuptor timp de 10 – 15 minute, la 165 grade , pana sunt usor rumenite. Ele se vor umfla cand se coc. Le servim reci.