Ingredients
-
1 kg pulpe pui
-
1 bucata mare de ceapa rosie
-
500 ml sos de rosii
-
30 grame faina
-
550 ml apa
-
20 frunze leurda
-
dupa gust sare/piper
-
50 ml ulei
Ostropel de pui cu leurda
Zilele acestea am facut o plimbare prin padure si fiind vremea leurdei am gasit din belsug. Ne-am aprovizionat, si am facut o multime de mancaruri cu leurda, de la pesto, la salata de ton si leurda. Cu ce a mai ramas am facut un ostropel putin mai diferit, insa atat de buuuuun 😛
Va las si voua reteta de ostropel de pui cu leurda ( puteti inlocui leurda cu cozi de usturoi verde)
Steps
1
Done
|
Preparare ostropelTocam ceapa marunt si o punem la calit in ulei. O lasam 3- 4 minute la foc mediu pana se inmoaie. Apoi adaugam pulpele si le lasam pana ce incep sa se rumeneasca usor. Le rumenim usor pe toate partile, le condimentam cu sare si piper, apoi adaugam 100 ml de apa fierbinte, punem capacul si fierbem cam 10-15 minute. Mai adaugam apa fierbinte inca de 2 ori, pana pulpele sunt facute. |
Merci mult pentru rețeta. Foarte gustos.
Cu mare drag !