0 0
Tort de inghetata Duette

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
350 grame lapte condensat indulcit
400 ml smantana pt frisca
100 grame ciocolata cu lapte
75 grame gem de zmeura
150 grame zmeura
12 bucati piscoturi

Tort de inghetata Duette

  • 8 h 15 min
  • Serves 12
  • Easy

Ingredients

Share

Tort de inghetata Duette

Cum e vara acum , profitam din plin, asadar facem tort de inghetata. Are zmeura, ciocolata, si un blat din piscoturi. Si nu e orice tort, ci unul gata in 15 minute. Restul e doar asteptare …cam grea …recunosc, pofta e mare 😛

 

Steps

1
Done

Preparare tort inghetata Duette

Prepararea lui este extrem de simpla.
Daca nu avem gem de zmeura putem folosi 100 grame zmeura proaspata , cu 40 grame zahar, le punem la foc pana zahrul se topeste si scade putin siropul . Apoi dam totul printr-o sita, si lasam totul sa ajunga la temperatura camerei.
Eu am folosit o forma rotunda de 18 cm ( se poate folosi si 20 ) . La baza ei am pus folie alimentara, apoi am asezat piscoturile. Am batut frisca ( rece de la frigider) aproape de tot, apoi am adaugat laptele condensat, am mixat inca putin ( atentie nu mult, altfel riscam sa se taie) . Apoi am impartit crema in 2 :
In prima jumatate am adaugat ciocolata taiata sub forma de fulgi, am amestecat usor cu spatula.
In a doua jumatate am adaugat gemul de zmeura, apoi am amestecat pana s-a omogenizat.
Prima data am turnat in forma crema cu ciocolata, apoi am pus jumatate din cantitatea de zmeura, la urma crema de zmeura. Am acoperit forma cu folie alimentara si am dat-o la congelator peste noapte. Inainte de servire am pus zmeura proaspata si ciocolata razuita.
Enjoy !

Lucky Cake

Rulada Amarena
previous
Rulada Amarena
Burrito cu pui si salsa cu avocado
next
Burrito cu pui si salsa cu avocado
Rulada Amarena
previous
Rulada Amarena
Burrito cu pui si salsa cu avocado
next
Burrito cu pui si salsa cu avocado
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments