O supa delicioasa, asemanatoare cu cea de pui dar parca mai aromata, mie imi place foarte mult.Va invit sa o incercati si sa imi spuneti daca va place 🙂
Ingrediente:
1 kg carne vita cu os
5 morcovi
1 ceapa
2 patrunjei
1 pastarnac
1 buc telina
frunze patrunjel
arpagic pt servire
fidea de casa Hutton
Punem la fiert intr-o oala incapatoare 4 litri de apa, sare,piper  si carnea de vita.Lasam la fiert si apoi spumam bine.Cand carnea e fiarta pe jumatate adaugam ceapa, zarzavaturile taiate mai mari ,si frunzele de patrunjel.Lasam la fiert pana toate sunt fierte,o dam la o parte, scoatem osul si carnea(o taiem bucati mai mici, apoi o adaugam in supa) separat fierbem fideaua 1-2 minute apoi o strecuram si o trecem sub un jet de apa rece si o adaugam in supa.Daca e nevoie mai adaugam sare si piper.Servim fierbinte cu apragic maruntit , pofta buna!
si eu fac azi,dar fara pastarnac,nu am.sigur e delicioasa !!!