0 0
Crema de branza bavareza sau obatzda

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
200 grame Camembert
100 grame crema de branza
100 grame branza dulce de vaci
50 grame unt
dupa gust sare/piper
un praf de chimen macinat
1/3 lingurita pasta de ardei iute
o bucata medie ceapa rosie

Crema de branza bavareza sau obatzda

  • Serves 6
  • Easy

Ingredients

Share

Crema de branza bavareza sau obatzda

Un aperitiv grozav, se poate servi la o petrecere, la micul dejun, cand aveti musafiri surpriza 😉 se prepara foarte usor  Este o crema de branza  cu originea Germania, in regiunea bavareza. Ca o nota diferita se poate adauga putina bere bavareza in crema, daca va place 😉

Mie imi place putin picanta, aromata cu chimen, si ceapa rosie taiata fin. Merge de minune cu covrigii bavarezi , va las reteta mai jos :

Covrigi bavarezi

Steps

1
Done

Preparare Crema Obatzda

E atat de usor de preparat, aveti nevoie doar de o farfurie si o furculita. Untul trebuie sa fie la temperatura camerei. Se poate folosi branza Camembert sau Brie.
Eu o curat de crusta, apoi pun intr-o farfurie lata toate felurile de branzeturi si untul. Cu o furculita pasez totul pana devine o pasta.
Apoi condimentam, adaugam pasta de ardei iute ( sau boia iute), chimen, sare si piper. La final, ceapa tocata marunt o presaram deasupra.
Se poate servi cu covrigi, toast, sau pe paine neagra. Enjoy !

Lucky Cake

Waffles sau vafe sarate cu cascaval
previous
Waffles sau vafe sarate cu cascaval
tort Medovik
next
Tort Medovik
Waffles sau vafe sarate cu cascaval
previous
Waffles sau vafe sarate cu cascaval
tort Medovik
next
Tort Medovik
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments