Ingredients
-
1 pachet foi de placinta
-
200 grame branza telemea
-
200 gr branza de vaci
-
75 ml ulei
-
3 buc oua
-
700 grame spanac
-
3 bucati ceapa verde
-
200 grame iaurt cremos
-
150 ml lapte
-
25 grame seminte susan
-
2 lingurite marar
Borek cu branza si spanac
Borek – foi de placinta, umplute cu branza, cu iaurt, si seminte de susan. Se pare ca dateaza din vremea imperiului otoman, de unde isi trage originea. Umpluturile sunt variate in functie de zona unde se prepara.
Steps
1
Done
|
Preparare BorekCateva sfaturi inainte sa incepem : |
2
Done
|
Preincalzim cuptorul la 200 grade. |
Buna. Eu nu am reusit sa tai foile cu cutitul, fiind inmuiate de la sos. Cum ati procedat? In schimb, minunata la gust 🙂
Ma bucur ca v-a placut , Am folosit cel mai ascutit cutit din casa, si am taiat cu varful