Ingredients
-
Aluat placinta
-
350 grame faina
-
150 ml apa
-
80 ml ulei
-
25 grame drojdie proaspata
-
1 lingurita otet de mere/ otet de vin alb
-
1 lingurita sare
-
Umplutura ciuperci
-
500 grame ciuperci
-
1/2 bucata praz
-
2 catei usturoi
-
1/2 bucata ardei rosu
-
200 grame rosii decojite la conserva
-
1/2 lingurita cimbru
-
dupa gust sare/piper
-
50 ml ulei de masline
Placinta de post cu ciuperci
Prima data cand am facut-o s-a mancat toata tava in aceeasi zi , asa ca am repetat-o . De data aceasta a fost obligatoriu sa-i pastrez juniorului pt pachetelul de la scoala. Desigur umplutura poate varia in functie de dorintele voastre.
Steps
1
Done
|
Preparare aluatPrima data pregatim aluatul. In apa calda punem 2 linguri faina din cantitatea data si drojdia sfarmata. Lasam pana se activeaza drojdia. Pregatim o tava de 25/35 cm |