1 0
Brownie-Swirl cu visine

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Nutritional information

Brownie-Swirl cu visine

  • Medium

Ingredients

Share

Brownie-Swirl cu visine

Una din retetele mele preferate de negresa / brownie , cu ciocolata si visine de data aceasta. Ca tot sunt de sezon , reteta de baza de la care am pornit e cea cu pere . E un deliciu   si aceea, dar mai asteptam putin pana ce apar perele, deocamdata savuram visinele 😉 Pentru aceasta prajitura avem nevoie de o tava de 20 /30 cm.

Blat de ciocolata:


4 oua
100 grame unt
200 grame faina
150 grame zahar
120 grame ciocolata neagra
20 grame cacao
1 lingurita praf de copt
un praf de sare
50 ml lapte

crema de branza:


300 grame crema de branza
70 grame zahar
2 oua

Visine : 200 gr fara samburi

Preparare brownie swirl

Ciocolata cu untul le punem la topit, apoi le dam la o parte si le  lasam sa ajunga la temeratura camerei, adugam zaharul si ouale si amestecam pana se omogenizeaza. Faina amestecata cu praf de copt sare si cacao o adaugam peste ciocolata, alternand cu laptele pana se incorporeaza de tot. Crema de branza o amestecam cu zaharul apoi adaugam pe rand cate un ou , si cu un tel mixam pana la incorporare. Turnam amestecul in forma de copt si cu ajutorul unui cutit amestecam cele doua compozitii pana capata un aspect marmotat. Punem visinele si apasam usor.
Coacem 30  minute la 180 grade. Enjoy !

(Visited 7,947 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Lucky Cake

Crochete cu Mozzarella
previous
Crochete cu mozzarella
ciorba de pui a la grec
next
Ciorba de pui a la grec
Crochete cu Mozzarella
previous
Crochete cu mozzarella
ciorba de pui a la grec
next
Ciorba de pui a la grec
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Adriana
Adriana
23.06.2017 13:09

buna ziua! ce crema de branza ati folosit? Goldessa de la Lidl a iesit foarte lichida… prajitura a iesit foarte buna, doar ca in crema de branza se simtea prea mult gustul de ou. trebuia oare sa fac cu branza de vaci sau ricotta?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x