1 0
Brownie-Swirl cu visine

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Nutritional information

Brownie-Swirl cu visine

  • Medie

Ingrediente

Distribuie

Brownie-Swirl cu visine

Una din retetele mele preferate de negresa / brownie , cu ciocolata si visine de data aceasta. Ca tot sunt de sezon , reteta de baza de la care am pornit e cea cu pere . E un deliciu   si aceea, dar mai asteptam putin pana ce apar perele, deocamdata savuram visinele 😉 Pentru aceasta prajitura avem nevoie de o tava de 20 /30 cm.

Blat de ciocolata:


4 oua
100 grame unt
200 grame faina
150 grame zahar
120 grame ciocolata neagra
20 grame cacao
1 lingurita praf de copt
un praf de sare
50 ml lapte

crema de branza:


300 grame crema de branza
70 grame zahar
2 oua

Visine : 200 gr fara samburi

Preparare brownie swirl

Ciocolata cu untul le punem la topit, apoi le dam la o parte si le  lasam sa ajunga la temeratura camerei, adugam zaharul si ouale si amestecam pana se omogenizeaza. Faina amestecata cu praf de copt sare si cacao o adaugam peste ciocolata, alternand cu laptele pana se incorporeaza de tot. Crema de branza o amestecam cu zaharul apoi adaugam pe rand cate un ou , si cu un tel mixam pana la incorporare. Turnam amestecul in forma de copt si cu ajutorul unui cutit amestecam cele doua compozitii pana capata un aspect marmotat. Punem visinele si apasam usor.
Coacem 30  minute la 180 grade. Enjoy !

(Visited 7,336 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Lucky Cake

Crochete cu Mozzarella
anterioară
Crochete cu mozzarella
ciorba de pui a la grec
următoare
Ciorba de pui a la grec
Crochete cu Mozzarella
anterioară
Crochete cu mozzarella
ciorba de pui a la grec
următoare
Ciorba de pui a la grec

2
Lasa-ne un mesaj

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Lucky CakeAdriana Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notificare despre
Adriana
Vizitator
Adriana

buna ziua! ce crema de branza ati folosit? Goldessa de la Lidl a iesit foarte lichida… prajitura a iesit foarte buna, doar ca in crema de branza se simtea prea mult gustul de ou. trebuia oare sa fac cu branza de vaci sau ricotta?