0 0

Bruschete crocante cu ierburi italienesti

  • Pentru 4
  • Usor
Bruschete crocante cu ierburi italienesti

Bruschete crocante cu ierburi italienesti

Juniorul meu e la scoala si primeste “laptele si cornul” . Laptele il bea insa cornul ramane mereu. Asa ca l-am folosit pentru a face niste bruschete subtiri, care au iesit super crocante si super gustoase.

(Visited 289 times, 1 visits today)

Ingrediente

1 buc corn/bagheta
50 ml ulei de masline
1 lingurita mix ierburi italienesti
1/3 lingurita usturoi pudra
un praf de sare

Pasi

1
Gata

Preparare bruschete

Prima data preincalzim cuptorul la 170 grade. Eu am cumparat un mix de condimente italienesti care contine asa : oregano, busuioc, maghiran, cimbru, salvie, patrunjel .
Apoi taiem bagheta sau cornul in felii subtiri de 2 mm. Le asezam pe o tava . Intr-un vas punem uleiul, condimentele si amestecam bine. Cu o pensula luam putin ulei cu condimente si ungem fiecare felie. Le dam la cuptor pentru 7-8 minute, pana se rumenesc frumos, fiti cu ochii pe ele se ard repede ;) .
Va recomand portie dubla sunt excelente! le puteti face pentru petreceri, se pot pregati cu cateva ore in avans. Enjoy !

Bruschete crocante cu ierburi italienesti

Distribuie pe reteaua ta preferata:

Sau poti numai sa copiezi si trimiti acest link
omleta condimentata
anterior
Omleta condimentata
urmator
Glazura fondant

Lasa-ne un mesaj

Fii primul!

Notificare despre
avatar
wpDiscuz