0 0
Tiramisu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Reglați numărul de porții:
40 bucati piscoturi
500 grame mascarpone
4 bucati oua
150 grame zahar
1 lingura marsala
un praf de sare
200 ml cafea

Tiramisu

  • 25 minute
  • Pentru 12
  • Ușor

Ingrediente

Distribuie

Tiramisu

Binevenit oricand, acest desert lejer, ne rasfata papilele gustative. Piscoturi insiropate in cafea, crema fina de mascarpone si oua, cacao pentru un gust intens. Noi l-am savurat bucatica cu bucatica !

(Visited 825 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Preparare Tiramisu

Se prepara atat de usor si atat de repede. Fiind un desert fara coacere este ideal de preparat in zilele calde de vara.
Pontul meu pentru o crema fina si aerata: Toate ingredientele sa fie reci de la frigider.

Asadar incepem :
Separam albusurile de galbenusuri. Vom folosi toate galbenusurile, insa doar 3 albusuri. Se pot si 4 insa mie imi place consistenta cremei doar cu 3.
Galbenusurile le mixam cu 60 grame zahar cam 5 minute pana devin cremoase. La jumatatea timpului adaugam si Marsala. Le dam la rece. Apoi Mixam albusurile cu un praf de sare pana incep sa se spumeze, adaugam zaharul cate o lingura pe rand. Mixam in continuare pana devine lucioasa bezeaua si zaharul este topit.
In crema de galbenusuri adaugam mascarponele, apoi cu telul amestecam pana este omogena. Albusurile le incorporam in 3 etape cu ajutorul unei spatule. Amestecam de jos in sus cu miscari lejere. Dam la rece crema.

2
Gata

Facem cafeaua, inmuiem piscoturile rapid in cafea si le punem in forma. Pentru primul strat am folosit 20 bucati. Apoi punem jumatate din crema si o nivelam cu o spatula. Urmeaza ultimul rand de piscoturi si la final restul de crema. Dam totul la rece minim 4 ore. Inainte de servire pudram cu cacao. Enjoy !

Lucky Cake

tort cifra cu crema de lamaie
anterioară
Tort cifra cu crema de lamaie
următoare
Inghetata rapida cu mango
tort cifra cu crema de lamaie
anterioară
Tort cifra cu crema de lamaie
următoare
Inghetata rapida cu mango

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre