2 0
Tarta Flambata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Aluat
300 g faina + 15 g la nevoie
170 ml apa
15 g drojdie proaspata
1/2 lgta zahar
75 ml ulei
1 lgta sare
Umplutura
200 ml smantana pentru gatit cu 20 % grasime
1 catel usturoi
250-300 g piept de pui fiert/prajit/la gratar
150 g cascaval

Tarta Flambata

  • Medium

Ingredients

  • Aluat

  • Umplutura

Share

Tarta Flambata – o reteta traditionala de la granita dintre Franta si Germania. E un fel de aluat de pizza cu smantana si cascaval, branzeturi, ceapa si bacon sau pui cum am folosit eu de data aceasta.

(Visited 1,598 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Preincalzim cuptorul la 230 grade.

2
Done

Aluat

Drojdia o amestecam cu zaharul si apa calduta . O lasam 2 minute , apoi punem celelalte ingrediente intr-un bol si turnam drojdia peste ele. Framantam pana aluatul devine elastic . Din aceasta cantitate mi-au iesit 2 bucati . Deci, impartim aluatul in 2 . Intindem aluatul de 1/2 cm , lasandu-l la margimi usor mai gros.

3
Done

Umplutura

Punem sosul de smantana peste aluat , apoi carnea de pui sau bacon-ul, ceapa taiata rondele si cascavalul. Dam la cuptor timp de 12-15 minute sau pana se rumeneste frumos pe margini . Servim calda. Enjoy!

Lucky Cake

previous
Prajitura tavalita de post
next
Cartofi zdrobiti
previous
Prajitura tavalita de post
next
Cartofi zdrobiti
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments