1 0
Cartofi zdrobiti

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

10 cartofi de dimensiuni medii
1 lingurita rozmarin proaspat
1 catel de usturoi
ulei de masline
sare
piper
un praf de boia

Cartofi zdrobiti

  • Ușor

Ingrediente

Distribuie

De obicei aceasta reteta o pregatesc cu cartofi noi deoarece imi place sa ii spal bine si sa ii fierb in coaja. Daca nu gasiti puteti folosi fara probleme si cartofi obisnuiti, doar atunci ii curatati de coaja.

(Visited 1,919 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Cartofii spalati bine ii punem la fiert intr-o oala cu apa si sare. Ii lasam pana intra usor furculita in ei. Intre timp maruntim razmarinul impreuna cu usturoiul si putina sare.
Cand sunt fierti, ii scurgem de apa si ii punem pe o tava tapetata cu hartie de copt. Cu ajutorul unei linguri de lemn presam usor fiecare cartof pana crapa precum in poza. Presaram peste fiecare din amestecul de rozmarin si usturoi, sare si piper. La final stropim cu putin ulei de masline .
Dam la cuptor la 200 grade pana se rumenesc usor. Ii putem servim cu salata de cruditati, sos de usturoi sau carne.

Lucky Cake

anterioară
Tarta Flambata
următoare
Sumegi cu nuca
anterioară
Tarta Flambata
următoare
Sumegi cu nuca

Lasa-ne un mesaj

Fii primul!

avatar
  Subscribe  
Notificare despre