Ingredients
-
Aluat
-
300 g faina+ 15 g la nevoie
-
170 ml apa
-
15 g drojdie proaspata
-
1/2 lgta zahar
-
75 ml ulei
-
1 lgta sare
-
Umplutura
-
200 ml smantana pentru gatitcu 20 % grasime
-
1 catel usturoi
-
250-300 g piept de pui fiert/prajit/la gratar
-
150 g cascaval
Tarta Flambata – o reteta traditionala de la granita dintre Franta si Germania. E un fel de aluat de pizza cu smantana si cascaval, branzeturi, ceapa si bacon sau pui cum am folosit eu de data aceasta.
Steps
1
Done
|
Preincalzim cuptorul la 230 grade. |
2
Done
|
AluatDrojdia o amestecam cu zaharul si apa calduta . O lasam 2 minute , apoi punem celelalte ingrediente intr-un bol si turnam drojdia peste ele. Framantam pana aluatul devine elastic . Din aceasta cantitate mi-au iesit 2 bucati . Deci, impartim aluatul in 2 . Intindem aluatul de 1/2 cm , lasandu-l la margimi usor mai gros. |
3
Done
|
Umplutura |