Ingredients
-
600 grame somon
-
60 ml suc proaspat stors deportocale
-
60 ml sos soia
-
2 catei usturoi
-
1/3 lingurita piper
-
-
Piure de cartofi dulci
-
-
400 grame cartofi dulci
-
35 ml ulei de masline
-
dupa gust sare/piper
-
-
Sos gremolata
-
-
2 linguri patrunjel proaspat tocat
-
2 catei usturoi
-
zeama de o jumatate de lamaie
-
50 ml ulei masline
-
piper sare/piper
Somon, piure de cartofi dulci si sos gremolata
Puteti pregati acest fel pentru pranz sau cina in familie, sau daca aveti invitati. Este usor, delicios, iar aromele se imbina perfect.
Somonul este fraged, piureul cremos iar aciditatea din sos il completeaza perfect. Aceasta reteta se pregateste rapid, in 50 minute este gata, aveti pranzul sau cina pe masa.
Steps
1
Done
|
Somonul il taiem in 3 bucati egale. Luam o punga cu zip-lock si punem somonul inauntru. Apoi adaugam condimentele. Lasam la rece pentru 30 minute. |
buna reteta