2 0
Cotlet la tava cu mere in sos de cidru

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
6 buc cotlet de porc cu os
150 ml cidru
2 buc mere
2 buc ceapa
1 caciulie usturoi
100 gr carnaciori picanti
50 ml ulei de masline
dupa gust sare/piper
1/2 buc broccoli

Cotlet la tava cu mere in sos de cidru

  • 60 min
  • Serves 6
  • Easy

Ingredients

Share

Cotlet la tava cu mere in sos de cidru

Din ciclul “porcul e cea mai buna leguma” , va invit sa incercati aceasta reteta 😉 . E diferita la gust si textura fata de clasica reteta de cotlet la tava. Carnea de porc in combinatie cu cidru si mere este o delicatese.

(Visited 2,629 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Preparare

Carnea trebuie sa fie deja portionata daca este cu os, puteti ruga macelarul sa o portioneze. Taiem caciulia de usturoi in jumatate, fara sa o curatam de coaja. Ceapa la fel in sferturi. Merele le curatam de coaja si le taiem in felii mai groase.
Asezonam carnea cu sare si piper , asezam legumele si merele , asezonam cu sare, ulei de masline, apoi deasupra punem carnea .
Turnam cidrul si dam la cuptorul incins la 190 grade , cam 20 minute , apoi punem broccoli si mai lasam 20 minute . Daca scade prea mult sosul adaugam putina apa. Se poate servi ca atare sau cu o garnitura de orez. Enjoy !

Lucky Cake

Prajitura Serena
previous
Prajitura Serena
Rulouri cu scortisoara si glazura din crema de branza
next
Rulouri cu scortisoara si glazura din crema de branza
Prajitura Serena
previous
Prajitura Serena
Rulouri cu scortisoara si glazura din crema de branza
next
Rulouri cu scortisoara si glazura din crema de branza
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Aurelia

Se poate inlocui cidrul cu suc de mere? Fac pentru copil si nu stiu cat de puternic este cidrul.