0 0
Salata Caesar

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 salata iceberg/romana
250 g piept de pui gata facut
10 rosii cherry
1/2 cana crutoane paine
1/3 cana scalii de parmezan
Sos Caesar
1 galbenus
100 ml ulei
2 fileuri ansoa in ulei
1 lingurita worchester
1/2 lingurita tabasco
sare/piper
2 catei usturoi
1 lingura parmezan ras
1 lingura zeama de lamaie optional

Salata Caesar

  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

  • Sos Caesar

Share

Salata Caesar e preferata mea !

Salata Caesar contine ingrediente putine, dar are un gust desavarsit, dat de un sos bine asezonat. La aceasta salata puteti folosi pieptul de pui ramas de la gratar sau friptura, transformandu-l intr-un nou fel de mancare.

Steps

1
Done

Prima data pregatim sosul pentru salata: intr-un bol frecam bine cu dosul lingurii de lemn fileurile de ansoa pana devin o pasta. Apoi adaugam usturoiul razuit marunt, galbenusul. Amestecam bine cu lingura de lemn si turnam uleiul in fir subtire, amestecand precum la maioneza. La final adaugam sosul worchester, tabasco , sarea , parmezanul si piperul. Amestecam pana se omogenizeaza. Acum gustam sosul si daca dorim punem si lamaia. Il dam la rece pana pregatin salata.

2
Done

Taiem salata verde fasii mici, pieptul de pui , la fel. Rosiile in 4. Intr-un bol incapator , ungem peretii cu 1/3 din sos. Apoi punem jumatate din fiecare ingredient. Din nou punem 1/3 din sos, si tot asa pana terminam ingredientele. Amestecam usor pentru ca sosul sa acopere toata salata. La final daca dorim mai putem adauga cateva felii subtiri de parmezan, extra. Servim imediat. Enjoy!

Lucky Cake

previous
Popovers
pasta avocado cu ton
next
Pasta de ton cu avocado
previous
Popovers
pasta avocado cu ton
next
Pasta de ton cu avocado
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments