Ingredients
-
8 buc pulpe de pui dezosate
-
100 gr cascaval
-
30 gr sos pesto
-
16 felii bacon
-
un praf de sare/piper
-
1/2 lingurita usturoi pudra
-
50 ml ulei de masline
-
1 lingura zeama lamaie
-
1 gr oregano
-
1 gr cimbru
Pulpe de pui invelite in bacon
O reteta super simpla, pentru a gati pulpele de pui. Acestea se pot umple, sau le lasati doar simple. Eu de data aceasta le-am umput cu o felie de cascaval si putin sos pesto – https://luckycake.ro/retete/sos-pesto/
Merg de minune cu niste wedges – https://luckycake.ro/retete/cartofi-wedges-la-cuptor/
Steps
1
Done
|
Marinare pulpePrima data curatam pulpele de grasime. Apoi daca sunt grose , se pot bate putin, pentru a le subtia usor. Se condimenteaza cu sare, piper, usturoi, ulei si zeama de lamaie. Daca nu le umplem cu nimic , adaugam si oregano si cimbru. Le ungem bine cu condimentele peste tot, le acoperim cu o folie alimentara, sau le punem intr-o punga cu ziplock si le dam la rece 2 ore. Apoi le scoatem si le ungem cu putin sos pesto, iar in mijloc punem o bucatica de cascaval. Le rulam strans , apoi le invelim in bacon. |
2
Done
|
Coacere pulpePreincalzim cuptorul la 200 grade . Acum le punem pe o tava tapetata cu hartie de copt. Cand cuptorul e preincalzit le coacem 30-35 minute, la jumatate timpului le intoarcem. Daca se rumeneste prea tare baconul, punem o folie de aluminiu peste ele, sau reducem temperatura a 180 grade. Le servim calde . Enjoy ! |