Ingredients
-
Blat alune de padure
-
2 bucati oua
-
60 grame zahar
-
45 grame alune de padure usor prajite
-
30 grame faina
-
30 grame unt
-
30 grame alune de padure usor prajite
-
Mousse de caramel
-
400 grame smantana pt frisca
-
250 grame sos caramel
-
10 grame gelatina
-
Jeleu de piersici
-
300 grame piersici
-
1/2 lingurita extract vanilie
-
7 grame gelatina
-
Ganache caramel
-
30 grame sos caramel
-
80 ml smantana pt frisca
-
120 grame ciocolata alba
-
Glazura crocanta
-
300 grame ciocolata cu alune
-
40 grame ulei de cocos
-
20 grame miere
-
pentru decor piersici
Entremet Melba
Piersici si caramel, intodeauna o super combinatie, iar alunele ii dau un plus de textura. Acest entremet este fin , aromat, dulce acrisor .
Reteta sos caramel : https://luckycake.ro/retete/sos-caramel/
Steps
1
Done
|
Preparare Entremet MelbaJeleul, sosul caramel si ganache-ul de caramel recomand sa il faceti cu o zi inainte. Sau macar dimineata iar dupa amiaza continuati . Reteta pentru sosul caramel o gasiti sus in descriere. Prima data facem jeleul de piersici deoarece trebuie sa stea la rece minim 4 ore. Ganache de caramel : |
2
Done
|
Urmeaza blatul cu alune : |
3
Done
|
Pregatim mousse-ul de caramel. |
4
Done
|
Dupa ce tortul a stat la congelator, putem sa pregatim glazura. |
F bine arata.o sa il testez.pe mn cel putin anumite blaturi ale tale ma lasa masca.tine-o tot asa.felicitari
Ma bucur ca iti plac :*
La pasul trei când pregătim mousse-ul de caramel frișcă se amesteca cu ganache-ul de caramel făcut înainte?
Frisca se amesteca cu sosul de caramel. Ganache-ul se lasa la frigider peste noapte.