Dupe ce veti incerca aceasta reteta , va deveni preferata familiei 😉 Pulpele ies crocante, aromate si fragede . In plus sunt facute in cuptor !
Ingrediente:
- 8 bucati pulpe inferioare
- 200 gr pesmet amestecat cu 1/2 lingurita praf de usturoi , 1/2 lingurita pudra de ceapa, 1/2 lingurita oregano, 50 gr parmezan razuit, 1 lingurita sare
- 1 lingurita cu un mix de rozmarin, cimbru si salvie , toate maruntite
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura miere amestecata cu o lingura otet de vin alb 5%
Preincalzim cuptorul la 200 grade. Uleiul il amestecam cu rozmarinul, cimbru si salvia, apoi il turnam peste pulpe. Le amestecam bine , asa incat sa fie cat mai bine acoperite. Intr-un vas mai lat punem pesmetul, apoi trecem pe rand fiecare pulpa prin amestecul de pesmet, apasam usor pentru ca pesmetul sa se lipeasca mai bine .
Le punem pe o tava cu hartie de copt. Apoi le dam la cuptor 20-25 minute, dupa care le intoarcem. Le lasam si pe cealalata parte inca 20 -25 minute. Le scoatem din cuptor si le ungem cu o pensula cu amestecul de miere si otet. Le dam pentru inca 5 minute la cuptor, pana se rumesc frumos. Servim calde , cu ketchup si sos de iaurt cu usturoi, salata. Enjoy !
Felicitări pentru reteta,este delicioasă.
Multumesc pentru aprecieri , ma bucur ca ti-a placut 🙂