0 0
Pui toscan

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Pui toscan

Share

De obicei gatesc cu pui de casa, din care fac 2 feluri de mancare . Supa sau ciorba si un fel principal. Acum am facut o supica de pui cu taitei pe oase, si piept , iar cu restul am facut aceasta reteta de pui toscan .

Ingredinte pui toscan :

  • 2 pulpe superioare
  • 2 pulpe inferioare
  • 2 aripioare
  • 2 cepe mari
  • sare/piper
  • usturoi granulat
  • boia
  •  4 rosii curatate de coaja
  • 1 ardei rosu
  • 1 mana masline
  • 2 catei usturoi
  • 50 ml ulei masline
  • 3-4 frunze salvie
  • 2 crengute cimbru

Preparare pui :

pui toscan 2

 

Pulpele le condimentam cu sare, piper , usturoi granulat si boia. Ceapa, ardeiul, rosiile , le feliem subtire si le asezam in tava. Apoi punem usturoiul taiat felii foarte subtiri.

Stropim cu ulei de masline, sare si piper . Amestecam usor , punem maslinele, iar deasupra salvia si cimbrul. Peste asezam pulpele si dam la cuptor la 200 grade timp de 60-70 minute.

La jumatatea timpului intorcem carnea. Daca se rumeneste prea tare deasupra in ultimele 15-20 minute coboram temp la 180-190 grade. Enjoy !

Noi l-am servit cu o felie de paine facuta in casa https://luckycake.ro/portfolio/paine-rapida/

 

Lucky Cake

previous
Salata de icre
Blat pufos de vanilie
next
Blat pufos de vanilie
previous
Salata de icre
Blat pufos de vanilie
next
Blat pufos de vanilie
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here