Ingredients
-
Blat
-
-
200 grame faina
-
2 oua
-
125 ml ulei
-
100 ml lapte
-
200 grame zahar
-
1 lingurita coaja de lamaie razuita
-
10 ml zeama de lamaie
-
-
Jeleu zmeura
-
-
300 grame zmeura
-
50 grame zahar
-
10 grame amidon
-
40 ml apa rece
-
-
Crema de branza
-
-
200 ml smantana pt frisca
-
150 grame crema de branza
-
60 grame zahar pudra
Aceasta prajitura se numeste si Poke Cake- Prajitura Gaurita, datorita acestor adancituri in care se pune jeleul.
Blat pufos de vanilie, aromat cu un jeleu de zmeura, fin, dulce acrisor si o crema pufoasa precum un norisor. Daca doriti un desert usor de facut si extrem de aromat si parfumat, fructat, aceasta reteta este perfecta ^_^
Aici gasiti si reteta in format video, pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutati de pe canalul de Youtube, trebuie doar sa va abonati 🙂
Steps
1
Done
|
Preparare blat
|
2
Done
|
Preparare jeleu zmeuraZmeura impreuna cu zaharul le vom pune intr-o cratita, la foc mediu. Cand zaharul e topit, adaugam amidon amestecat cu apa rece. Punem din nou la foc, cateva minute, pana se ingroasa. Apoi il lasam pana ajunge la temperatura camerei. |
3
Done
|
Preparare crema de branzaToate ingredientele le punem intr-un bol, avem grija ca frisca sa fie rece de la frigider, la fel si crema de branza. |