0 0
Prajitura de ciocolata cu pere si crema de branza

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Prajitura de ciocolata cu pere si crema de branza

  • Medie
Distribuie

Prajiturile mele preferate sunt cele cu ciocalata. Ale piticului meu ca branza, am adugat si pere si a iesit o bunatate de prajitura.
Ingrediente tava rotunda de 24 cm :

Blat de ciocolata:
4 oua
100 grame unt
200 grame faina
150 grame zahar
120 grame ciocolata neagra
20 grame cacao
1 lingurita praf de copt
un praf de sare
50 ml lapte

Crema de branza:
200 grame crema de branza
50 grame zahar
1 ou
3 pere
Perele le taiem in 2 apoi le curatam de coaja si de samburi. Intr-o forma de copt tapetata cu hartie de copt se aseaza perele cu mijlocul in jos.
Ciocolata cu untul le punem la topit, apoi le dam la o parte si le  lasam sa ajunga la temeratura camerei, adugam zaharul si ouale si amestecam pana se omogenizeaza. Faina amestecata cu praf de copt sare si cacao o adaugam peste ciocolata, alternand cu laptele pana se incorporeaza de tot. O asezam peste pere.
Crema de branza o amestecam cu zaharul apoi cu un ou batut. Turnam amestecul in forma de copt si cu ajutorul unui cutit amestecam cele doua compozitii pana capata un aspect marmorat.
Coacem 45 minute la 180 grade. Dupa ce s-a racit o ornam cu carlionti de ciocolata sau ciocolata rasa. Pofta buna!

(Visited 2,049 times, 1 visits today)

LuckyCake

anterioară
Fursecuri de Halloween
următoare
Iepure la cuptor cu chorizo si ciuperci
anterioară
Fursecuri de Halloween
următoare
Iepure la cuptor cu chorizo si ciuperci

2
Lasa-ne un mesaj

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Lucky CakeCorina Ion Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notificare despre
Corina Ion
Vizitator

Buna, te rog imi poti spune ce marime are tava? multumesc

Lucky Cake
Membru

Buna ! e rotunda , cu dimensiunea de 22 cm