0 0
Fursecuri de Halloween

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Fursecuri de Halloween

Distribuie

 

A fost un proiect facut  impreuna cu baietelul meu, pentru gradi. El a fost incantat sa decupeze aluatul cu forme si bineinteles sa le orneze cu ciocolata si totodata sa deguste :).

 

Ingrediente:

375 grame faina

200 grame unt rece taiat cubulete

2 oua

1 lingurita praf de copt

150 grame zahar

1/2 lingurita praf ghimbir

coaja razuita de la o portocala

Preparare:

Punem toate ingredientele intr-un bol si le framantam repede pana obtinem un aluat omogen. Il punem la frigider o jumatate de ora . Aluatul il impartim in doua si il intindem cu ajutorul unui sucitor pe o suprafata presarata cu faina. Grosimea acestuia sa fie cam 3-4 mm , apoi il decupam cu ce forme dorim. Luam o tava cu hartie cerata si aranjam fursecurile apoi coacem cam 12-15 minute la 180 grade sau pana ce se rumenesc. Continuam la fel si cu cealalta jumatate de aluat. Pentru ornat avem nevoie de 50 grame ciocolata ( neagra, cu lapte, oricare va place sau o aveti la indemana) pe care o topim. Dupa ce s-a topit, am pus-o intr-o pungulita mica al carei capat l-am decupat foarte putin. Daca ciocolata e prea lichida mai bine asteptam 2 – 3 minute si apoi incepem decorarea fursecurilor cu ajutorul micilor bucatari, daca doriti 🙂

 

 

(Visited 578 times, 1 visits today)

Lucky Cake

anterioară
Pui Picant
următoare
Prajitura de ciocolata cu pere si crema de branza
anterioară
Pui Picant
următoare
Prajitura de ciocolata cu pere si crema de branza

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre