0 0
Iepure la cuptor cu chorizo si ciuperci

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Iepure la cuptor cu chorizo si ciuperci

Distribuie

Iepure la cuptor cu chorizo si ciuperci

Am gatit iepurele  in diverse feluri , toate au fost foarte bune dar parca aceasta e  cea mai gustoasa. Asa ca va recomand sa incercati aceasta reteta.

Ingrediente:

un iepure taiat bucati

o ceapa rosie mare

2 catei usturoi

6 ciuperci

10  rosii cherry

2 frunze dafin 2 batoane  scortisoara

150 grame chorizo( sau un alt fel de carnat dar sa fie cu boia)

150 ml vin alb

sare , piper

ulei de masline

Taiem ceapa rondele subtiri , usturoiul il feliem , curatam si feliem ciupercile , taiem in doua rosiile cherry si apoi feliem si chorizo-ul. Le punem intr-o tava incapatoare adugam frunzele de dafin si batoanele de scortisoara si iepurele . Asezonam cu sare si piper , turnam uleiul de masline si vinul apoi amestecam bine toate ingredientele.

Le introducem in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 1 ora si jumatate sau pana cand se rumenesc frumos.

(Visited 492 times, 1 visits today)

Lucky Cake

anterioară
Prajitura de ciocolata cu pere si crema de branza
următoare
Tort cu branza
anterioară
Prajitura de ciocolata cu pere si crema de branza
următoare
Tort cu branza

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre