Aceasta este o focaccia mult imbunatatita 🙂 , sau o pizza extra pufoasa . Aluatul l-am folosit cel de la focaccia, iar toppingul de la fel ca si pentru pizza....
O bunatate de supa , aromata, bine condimentata, cum de altfel sunt mancarurile orientale. Â Reteta originala foloseste miel, eu cum nu am avut carne de miel , Â am folosit pui....
Prunele coapte au o savoare minunata, iar acompaniate de un aluat moale si o umplutura generoasa de branza , sunt perfecte. Putina scortisoara merge la fix 😉 Ingrediente ( tava...
Spaghete cu chiftele si sos de rosii Cui nu-i plac chiftelutele? noua sigur ne plac ! daca mai punem si paste cu sos de rosii  , succesul e garantat 😉...
Tort cu mure si cafea Va place aroma de cafea? Si murele? Noua da 😉 Asa ca le-am pus intr-un tort  delicios . Blat umed si ciocolatos si o crema...
O delicatesa ! un entremet foarte fin si delicat, cu arome ce imi plac mult de tot. Prepararea lui nu este deloc dificila , iar gustul este unic. Va recomand cu...
Lily este una dintre castigatoarele concursului de luna trecuta desfasurat pe blog. Acum vine cu o reteta de sezon, de post, usor de preparat , numai buna de servit cu...
De mult ma pregatesc sa public reteta pentru croissante. Reteta de foietaj cu unt nu este grea sau complicata, doar necesita putina rabdare si atentie. Si o zi libera 🙂...