0 0
Mic dejun mediteranean

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Mic dejun mediteranean

Share

Un mic dejun trebuie sa fie mai consistent si totodata delicios, iar acesta cu siguranta a fost 😛

Cantitatile difera in functie de cate peroane sunt la micul dejun: paine taiata felii, ulei de masline, busuioc si cimbru uscat si maruntit, prosciutto taiat felii, masline felii, parmezan razuit si ou fiert moale.                                                                                                                                                                                     Punem ouale la fiert, eu le-am fiert 6 minute, painea o stropim cu putin ulei de masline si presaram cimbru si busuioc, apoi o punem la prajit pe o tigaie de grill sau o tigaie teflonata fara a mai adauga ulei. O lasam pana se rumeneste frumos, apoi deaupra ei punem prosciutto feliat, maslinele, oul fiert si curatat si parmezanul razuit. Deasupra, presaram frunze de busuioc proaspat. Servim cat este calda. Enjoy!

(Visited 636 times, 1 visits today)

Lucky Cake

previous
Briose cu lamaie si cocos – de post
next
Chec cu fructe uscate – De Post
previous
Briose cu lamaie si cocos – de post
next
Chec cu fructe uscate – De Post
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments