6 1
Napolitane cu nuci si cacao

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Napolitane cu nuci si cacao

Share

Acest desert minunat l-am gustat prima data acasa la prietenele mele, carora le multumesc pentru reteta. Este reteta mamei lor , care gateste minunat. Ce ne bucuram cand primeam pachetele cu mancare in facultate! mai ales napolitane umplute  🙂

Ingrediente napolitane umplute  :

3 foi mari napolitana, taiate in jumatate
2oo gr zahar
250 ml lapte
380 gr lapte praf, eu am folosit dr oetker
40 gr cacao
100 gr unt
150 gr nuci, prajite putin, apoi tocate dupa plac
Se face un sirop din lapte si zahar, la foc mic, pana se topeste zaharul, apoi se ia de pe foc. Se amesteca cu laptele praf, cacao si untul taiat cubulete. Adaugam nucile, le mixam pana la incorporare. Cu aceasta compozitie ungem foile. Atentie trebuie sa ne miscam rapid, crema se intareste repede. Daca crema este prea tare, mai putem adauga 2-3 linguri de lapte. Se preseaza usor foile. Se acopera si se lasa peste noapte intr-un loc racoros.

(Visited 22,219 times, 1 visits today)

Lucky Cake

previous
Pui pe “sticla”
next
Vinete pane si lecso
previous
Pui pe “sticla”
next
Vinete pane si lecso
guest
6 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Diana

Buna!Siropul nu se fiebre deloc,doar pana se topeste zaharul?

Florentina Tuhut

Raman crocante foile?

Andrea

Ce inseamna foi mari, ce dimensiune?