Ingredients
-
60 grame albusuri
-
60 grame zahar
-
60 grame faina de migdale
-
20 grame faina de alune de padure
-
100 grame zahar pudra
-
un praf de sare
Macarons cu alune si ciocolata
Macarons, un desert ce merita incercat. Se foloseste faina de migdale, insa de data aceasta am adaugat si faina de alune de padure. Au iesit minunate !
Steps
1
Done
|
Preparare macaronsCateva ponturi inainte de a incepe: |
2
Done
|
Crema ciocolataCea mai simpla si mai gustoasa crema pentru macarons mi se pare aceasta. |
In primul rand MULTUMESC! De cand am gasit pagina ta familia mea mananca numai bunatatiiiii. Felicitari pentru ce faci, pentru tot ce oferi. Toate retetele sunt impecabile si chiar ies PERFECT, am incercat si alte site-uri dar e ceva acolo ce nu e scris bine caci rezultatul finit nu iese ce trebuie. La tine TOTUL E PERFECT, retete spuse pe intelesul tutror, cu secrete pt un rezultat pe masura si numai retete una si una. Este sigura retete de~ macarons ~are a iesit. Un deliciu sotul iti multumeste sunt preferatele lui. Este o pagina pe care o vizitez zilnic sa… Citeste mai departe »
Aaaaa si geniala ideea cu Mod Citire si Reglați numărul de portii!!!!!!!!!
Buna. Nu am inteles ce facem cu zaharul pudra. Il folosim pe tot cand mixam albusurile? Multumesc
Faina de migdale o amestecam cu faina de alune de padure, zaharul praf/pudra si o cernem impreuna