Ingredients
-
1 bucata ( 400 grame) muschiulet porc
-
dupa gust sare/piper
-
50 ml ulei
-
-
Sos de piper verde
-
-
25 grame unt
-
300 ml smantana de gatit
-
2 lingurite piper verde in saramura
-
50 ml vin rosu
-
1 bucata ceapa rosie
-
un praf de sare
-
Muschiulet de porc in sos de piper verde
Suna complicat ? nu este deloc !
Se face rapid si este foarte delicios. Sotul meu a fost incantat cand a gustat. Carnea trebuie sa fie frageda, iar sosul cremos si usor iute ( de la piperul verde marinat). Toate secretele prepararii acestui fel de mancare le gasiti mai jos:
Steps
1
Done
|
Praparare muschiulet de porcPreincalzim cuptorul la 200 grade. |
2
Done
|
Preparare sos de piper verde.Ceapa o taiem marunt. In tigaia in care am prajit carnea adaugam untul si o punem la foc mediu. Apoi adaugam si ceapa si o calim 2 minute. Adaugam vinul si il lasam pana se evapora aproape de tot. Apoi adaugam piperul verde, scurs de zeama. |
De unde ati cumparat piper verde in saramura ?
Daca imi aduc bine aminte, din Kaufland.