1 0
Morcovi, cartofi si sfecla la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Morcovi, cartofi si sfecla la cuptor

Distribuie

Legume la cuptor, o garnitura des facuta la noi acasa. Legumele pot varia, dar astea ne plac cel mai mult 🙂 Merg servite alaturi de orice carne, si sunt tare gustoase.

Ingrediente legume (4 persoane):

  • 4 cartofi mari
  • 2 bucati sfecla cat pumnul
  • 4 morcovi mari ulei de masline 2 linguri otet balsamic (optional) cimbru rozmarin sare, piper

Legumele le curatam , le  spalam si le taiem in bucati mai mari( precum cartofii wedges). Intr-o tava incapatoare punem legumele taiate, asezonam cu sare si piper, apoi cimbru si rozmarin iar la final le stropim cu ulei de masline si otetul balsamic. Le amestecam bine, sa se acopere legumele cu toate condimentele, apoi punem o folie de aluminiu peste tava, astfel incat sa fie acoperita peste tot si le dam la cuptor. Cuptorul sa fie preincalzit la 190 grade, le lasam o ora. Dupa o ora , scoatem folie, verificam legumele, daca sunt facute le punem in cuptor fara folie pana devin rumene si usor crocante , intre 20 si 30 minute, la jumatatea timpului le intoarcem usor. Servim cat sunt calde , pofta buna !.

(Visited 3,200 times, 1 visits today)

Lucky Cake

anterioară
Prajitura cu mere si cardamon ( de post )
saltimbocca pui
următoare
Saltimbocca din piept de pui
anterioară
Prajitura cu mere si cardamon ( de post )
saltimbocca pui
următoare
Saltimbocca din piept de pui

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre