0 0
Ciorba de pui cu tarhon

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ciorba de pui cu tarhon

Distribuie

Gata! e oficial,a venit iarna! Asa ca am pregatit o ciorba de pui plina cu legume care se serveste fierbinte cat sa ne mai incalzesca putin:)

Ingrediente:

1 piept pui de aproximativ 400 grame

4 morcovi medii

2 fire telina apio

2 patrunjei medii

4 ciuperci

o mana buna de mazare congelata sau borcan

3 linguri de orez

tarhon in otet

smantana 350 grame

1 galbenus de ou

1 lingura ulei de masline

Preparare:

Curatam si spalam toate legumele in afara de mazare .Le taiem felii subtiri si le punem in oala de supa impreuna cu uleiul de masline la calit, la foc mediu cam 10 minute amestecand din cand in cand.Asezonam cu sare si piper.Intre timp spalam si apoi taiem pieptul de pui cubulete . Dupa 10 minute adaugam si pieptul de pui peste legume si apoi apa fierbinte.Acum putem adauga si mazarea.Spumam bine, cu grija la legume. Lasam la fiert cam 40 minute apoi punem si orezul.Mai fierbem supa pana cand orezul este gata,dam focul mic, smantana o amestecam cu galbenusul si doua polonice de supa, apoi o turnam peste supa. Mai lasam la foc mic 3- 4 minute apoi adaugam tarhonul in otet (cam 5,6 frunzulite),daca nu avem tarhon in otet putem folosi tarhon uscat la care mai adaugam o lingurita de otet sau zeama de lamaie.O gustam si daca mai e nevoie adaugam sare si piper. Ciorba este gata! Pofta buna!

(Visited 646 times, 1 visits today)

Lucky Cake

anterioară
Chec cu fructe uscate – De Post
Placinta cu pui si ciuperci
următoare
Placinta cu pui si ciuperci
anterioară
Chec cu fructe uscate – De Post
Placinta cu pui si ciuperci
următoare
Placinta cu pui si ciuperci

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre