Ingredients
-
Aluat
-
-
155 grame faina
-
120 grame unt
-
120 grame crema de branza
-
1/2 lingurita sare
-
-
Umplutura
-
-
150 grame branza telemea
-
1 albus de ou
-
putin marar
-
-
Pentru uns aluatul
-
-
1 galbenus
-
o lingura lapte
Mini pateuri cu branza
Se fac atat de repede, si la fel de repede se si mananca. De cele mai multe ori fac portie dubla, deoarece sunt extrem de bune si fragede. Va las reteta sa o testati 😉
Ma gasiti si pe Facebook https://www.facebook.com/luckycake.ro/
Steps
1
Done
|
Preparare mini pateuriCrema de branza, impreuna cu untul moale si faina si sarea le amestecam pana se formeaza un aluat moale si nelipicos. Il punem in folie de prospetime si il dam la rece 1 ora. Il scoatem de la frigider si il intindem sub forma de dreptunghi gros de 0.5 cm. Decupam aluatul sub forma rotunda. |